Warning: Undefined array key "options" in /data/web/virtuals/281773/virtual/www/domains/salonclair.cz/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Kosmetika - Salon Clair

Rýznerova 177/10

252 62 Únětice

Po - Pá: dle telefonického objednání

Je nutné mít rezervaci.

Kosmetika

Naše odbornice, která se Vám bude věnovat:

Jmenuji se Klára Klaudy a jsem kosmetička v salonu Clair. Mám vystudovanou kosmetickou školu s čtyřletým oborem kosmetika, kterou jsem zakončila maturitní zkouškou. Kosmetiku dělám již přes 10 let u nás v salonu Clair.

V roce 2013 jsem se vyškolila na práci s kosmetickou značkou Alcina.

V roce 2021 jsem začala spolupracovat s kosmetickou značkou Anubis.

Neváhejte se na mne obrátit, ráda Vám pomohu s jakýmkoli problémem či dotazem ohledně kosmetiky, či kosmetických produktů značky Anubis.

Klára Klaudy
+420 777 782 749

Něco málo o kosmetice...

U nás v salonu nabízíme kosmetiku kombinovanou (ruční + přístrojovou). Zakládáme si na dokonalém vyčistění pleti ať už hloubkovém ručním čistění, enzymatickým peelingem tak čištěním ultrazvukovou špachtlí. Zabýváme se léčením problematické pleti speciálními přípravky z řady New Even nebo Regul Oil  ve spolupráci s Anubis kosmetikou, či obrušování pleti diamantovou mikrodermabrazí. Též se zabýváme problémy, jako je dehydratovaná pleť či pleť bez vitality. Oblíbenou skupinou řešení problému je pro nás redukce vrásek. Speciální přípravky v kombinaci s přístroji jako je galvanická žehlička, mikrodermabraze či LED therapy zaručí viditelný výsledek ke zmírnění vrásek. Přijďte si k nám odpočinout, celá kosmetika je prováděna příjemnými tahy a na závěr Vás odměníme příjemnou masáží na vyhlazení vrásek.  

V našem salonu pracujeme se Španělskou bioaktivní kosmetikou Anubis Barcelona.

Společnost ANUBIS Barcelona již více než 25 let vyvíjí, vyrábí a prodává širokou škálu produktů pro vysoce kvalitní kosmetická ošetření. Firma při výrobě kosmetických přípravků využívá vyspělé výrobní technologie v kombinaci s tradičními přírodními extrakty a surovinami. Zaručuje dokonalou kontrolu kvality a výroby. ANUBIS nabízí vysokou složku inovací a vývoje na základě příznivých výsledků a také vysokou schopnost účinku, která umožňuje plně pokrýt specifické potřeby každého klienta.

Nabízené služby:

Provádíme depilace obličeje kvalitními vosky značky Ital Wax. Úprava obočí nikdy nebyla méně bolestivá. Uděláme Vám dokonalý tvar podle Vašich představ. Depilace brady, nad horním rtem, tváří.

Hloubkově čistí pokožku pomocí vysokofrekvenčních vln, odstraňuje z pórů všechny nečistoty a odumřelé buňky. Tato bezbolestná metoda je u našich zákaznic velmi oblíbená při čistění pleti.

 

Podporuje regeneraci pokožky, zlepšuje strukturu vrásek, včetně těch hlubších, podporuje tvorbu kolagenu, zlepšuje hydrataci, okysličení regeneraci a podporuje prokrvení pokožky. Tato metoda je bezbolestná a velice příjemná. Při aplikaci se zažehlují speciální séra na hydrataci, zmírnění vrásek či dodání vitaminů do pleti.

 

Tato metoda spočívá v obrušování kůže diamantovou hlavicí, která zbrušuje jemně pleť, odstraní odumřelé buňky, zjemňuje hluboké vrásky. Skvěle také zesvětluje pigmentové skvrny a napomáhá v léčbě akné a mastné pleti.

 

Zbavuje pokožku odumřelých buněk a zároveň dodá velkou dávku hydratace díky prokysličení vody. Ideální na letní období. Pleť navíc krásně osvěží a dodá ji tím svěží vzhled.

Tato speciální maska se přikládá na obličej, který je ošetřen maskou dle typu pleti. Je určena pro hydrataci, regeneraci, zklidnění a pro tvorbu kolagenu. Látky jsou při použití masky mnohonásobně účinější.

 

Chemický peeling

Co je chemický peeling?

Hlavním cílem chemických peelingů je postupné odstraňování jednotlivých vrstviček kůže, což vede k obnovení tvorby kožních buněk, zmírnění vrásek, vyhlazení nerovností, odstranění projevů akné a pigmentací. Stane se tak díky složení více AHA kyselin,tato metoda je zcela bezpečná. Provádí se ve 4 ošetřeních, díky kterým se pleť obnovuje postupně, čímž je chemický peeling šetrnější. 

Proč chemický peeling?

  • Zmírnění menších vrásek 
  • Vyhlazení nerovností (drobné jizvičky)
  • Odstranění projevů akné
  • Zmírnění pigmentových skvrn
  • Zdravější pleť (projasněná, sjednocená) 

Kontraindikace:

Těhotenství a kojení, otevřené rány, lidé s tmavší pletí/s opálením, nedávná laserová terapie či plastická chirurgie.

 

 

Nechce se Vám objednávat telefonicky, nebo si termín potřebujete v klidu vybrat sami? Objednejte se online! 🙂

CENÍK

KOSMETIKA – ošetření
Čistící 

– odlíčení pleti, tonizace, enzymatický peeling, změkčující gel/krém, hloubkové čištění – ultrazvuková špachtle/ruční, čistící ampule, maska + photon therapy, závěrečná péče  
(celkové ošetření se provádí pomocí speciálních řad na problematickou pleť)

                           = 60 – 90 minut – 1190 Kč                                                                                                                    Alginátová maska + 190 Kč

Vyživující

– odlíčení pleti + úvodní masáž, tonizace, úprava obočí, enzymatický peeling, změkčující gel/pěna, hloubkové čištění – ultrazvuková špachtle/ruční/diamantová microdermabraze, vyživující/hydratační ampule, zapracování ampule ultrazvukem, masáž (obličej, krk) – 15 minut, maska + photon therapy, závěrečná péče

                              =         90 minut – 1390 Kč     
                                                                                                                                                                                             Alginátová maska + 190 Kč 

Luxury/Sublime D-lift (pro nejnáročnější pleť)

– speciální odlíčení pleti organickým olejem + úvodní masáž, tonizace, úprava obočí, hloubkový peeling, hloubkové čištění – ultrazvuková špachtle/ruční, collagen/lifting ampule, zapracování ampule – galvanická žehlička/ultrazvuk/vacuum, masáž (dekolt, krk, obličej, oční okolí) – 35 min organickým olejem, maska (dekolt, krk, obličej, oční okolí) + photon therapy, závěrečná péče

                              =         120 minut – 1690 Kč

Sezonní ošetření – dle ročního období
Express Spring

– odlíčení pleti, tonizace, čistění ultrazvukovou špachtlí, vyživující ampule – ruční zapracování, maska, závěrečné ošetření

                              =                45 min – 790 Kč

Relax Time

– odlíčení pleti, tonizace, enzymatický peeling, masáž (obličej, krk, dekolt), maska + photon therapy, závěrečná péče  

                                =             60 min – 990 Kč 

Ošetření očního okolí

– odlíčení, tonizace, alfa peeling, bio koncentrát, mikro masáž, liftingová maska, vypínací krém

                                =            45 min – 890 Kč

                                                                                                  -> ke kosmetickému ošetření  = 690 Kč

KOSMETIKA – doplňkové služby

PÉČE O OBOČÍ

Úprava obočí pinzetou:                        150 Kč
Barvení obočí (Refectocil):                   190 Kč
Barvení řas (Refectocil):                       250 Kč

Masáž obličeje a dekoltu:                    290 Kč
Masáž dekoltu:                                      200 Kč
Masáž obličeje:                                      290 Kč
Masáž očního okolí:                              150 Kč
Maska dle typu pleti:                        od 150 Kč
Závěrečné ošetření:                           od 70 Kč

DEPILACE ITAL WAX

Horní ret:                     120 Kč
Tváře:                           250 Kč
Brada:                          170 Kč
Obočí:                           190 Kč
Nos:                               250 Kč

Kombinace

Obočí + barvení Refectocil = 350 Kč

-> ke kosmetickému ošetření = 290 Kč

Obočí + horní ret = 300 Kč

-> ke kosmetickému ošetření = 250 Kč